Persepsi anggota paramedik dan anggota sokongan terhadap gaya kepimpinan ketua unit di Hospital Permai, Johor Bahru [microfilm] - Baba Arba (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002