Rumah Dato' Hj. Fathil Basheer, 170, Jalan Kg. Melayu, Ayer Hitam, 11500, Pulau Pinang [microfilm] - Azliza Abd. Sukor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Measured Drawing (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002