Arbitration : challenging the arbitral awards (Certiorari) - 225408 Norhafizah Yusop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007