Perbandingan prosedur dan penentuan pampasan tanah antara izinlalu talian elektrik dengan pengambilan tanah untuk maksud pembesaran sungai - 223796 Azril Fazli Omar Kamaruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007