Confinement of concrete column reiforced with welded reinforcement grids - 224901 Jaganathan Silvaraju; M. A. Mansur; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007