Sistem perancangan keperluan bahan bagi Syarikat Masray Plastik Sdn. Bhd - 370335 Rohaizan Hamidun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000