Perlaksanaan 'quality improvement team' di dalam meningkatkan prestasi kerja.Satu kajian terhadap penggunaan sumber manusia yang berkesan : kajian kes di Sony TV Industries ... [et al.] / [mikrofilem] - 440410 Abu Hashim Saeman; Hafidah Ahmad; Mazidah Baharudin; Nur Leen Ismail; Siti Kalsom Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998