Permasalahan Plaza Putra, Kuala Lumpur sebagai tempat ruang niaga bawah tanah ... [et al.] / [mikrofilem] - 275952 Hazliza Md. Salleh; Hamzah Hasan; Johari Ismail; Kamaruddin Hussin; Khaidir Sulaiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Pengurusan Harta Benda) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997