Sistem kawalan inventori berkomputer di Butik Avon - 177385 Suhaila Ahmed; Mohamad Shukor Talibnn, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000