Penentuan ketinggian ortometrik menggunakan kaedah 'static' & 'rapid-static' GPS (receiver : Ashtech LD-XII & LEICA System 300) ... [et al.] / [Mikrofilem] - 302336 Mohamad Hisham Mat Hassan; Mohd. Asri Mohd. Aris; Mohd. Suri Ismail; Wan Ab. Aziz Mohamad; Zamzuri Abdul Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997