Analisis strategi jenama runcit dalam industri peruncitan : kajian kes di The Body Shop, Johor Bahru - 373145 Choi, Chee Hwa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000