Mengkaji kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan dan kemudahan hotel : satu kajian kes di Hotel Anika, Kluang Johor - 373226 Lim, Lee Theng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000