Hubungan kepuasan komunikasi dengan komitmen pekerja terhadap organisasi : kajian kes di kalangan pekerja exempt (227) Flextronics Technology Senai - 232161 Zakiah Karim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007