Sistem pengurusan harta modal, inventori dan barangan pejabat sekolah ... [et al.] / [mikrofilem] - 361406 Cik Nora Salleh; Humairath Km Abu Bakar; Mazura Abdul Rais; Mohd. Azmi Embong; Mohd. Razak Osman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
58