Masalah pengurusan kondominium : satu kajian di Kuala Lumpur ... [et al.] / [mikrofilem] - 382438 Ahmad Ariffian Bujang; Samad Abu; Wan Azlan Wan Ahmad; Zaharah Mohd. Yunus; Mohd. Nadzri Jaafar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Tesis (Sarjana Sains (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997