Kajian terhadap penggunaan semula bahan buangan binaan oleh kontraktor pembinaan - 233425 Azmin Borkhan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007