Akta pengambilan balik tanah 1960. Prinsip-prinsip berhubungan dengan penentuan pampasan ... [et al.] / [mikrofilem] - 391876 Gan, Sim Guan; Hamidon Abd. Ghani; Mohamad Rozi Ibrahim; Soeb Pawi; Thiruselvam, Arumugam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Harta Benda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996