Analisis keatas data pengaratan bagi tangki ballast kapal pengangkut - 235230 Azran Heran @ Royaney; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007