Simulation of WCDMA radio over fiber technology - 234965 Siti Harliza Mohd. Razali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007