Wear properties of aluminium silicon carbide (AISiCp), metal matrix composite [microfilm] - 379708 Ahmad Zamri Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004