Simulasi curahan -air larian di kawasan tadahan Sg. Kelantan menggunakan HEC-HMS [microfilm] - Azhar Mat Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005