Kajian ke atas sistem penyenggaraan landskap [microfilm] : kes kajian : Universiti Teknologi Malaysia - Hamdan Isa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Tesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003