Keberkesanan sistem keselamatan : kajian kes di Syarikat Protection Gloves Sdn Bhd Chaah, Johor - 375686 Puviarasu Peariasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000