Profil membaca rakyat Malaysia, 1996 : laporan kajian yang dijalankan bagi pihak Perpustakaan Negara Malaysia - Rahimah Ahmad; Perpustakaan Negara Malaysia; Frank Small & Associates (S. E. Asia) (Kuala Lumpur : Perpustakaan Negara Malaysia, 1998)
99