Keberkesanan sistem pengurusan inventori dalam meminimumkan kos : kajian kes di Synturn (M) Sdn. Bhd. - 377558 Lee, Yoke Wai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000