Tanggapan syarikat terhadap amalan muhibbah untuk tujuan pelaporan kewangan - 377570 Lee, Kiam Hooi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000