Kajian ke atas keberkesanan belanjawan di Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai Johor - 452672 Fazlina Mohd. Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000