Kajian dan kaedah sistem telekomunikasi luar bandar [mikrofilem] ... [et al.] - 239343 Atikah Harun; Chia, Yew Hoong; Chin, Thye Heng; Hew, Yee Voon; Tan, Chow Heang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997