Kesediaan firma audit dalam melaksanakan sistem audit berkomputer : kajian kes di Liang & Co.,Akauntan Awam - 260217 Chung, Seang Ghee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000