Seminar Kebangsaan Pendidikan Prasekolah, 1981, Pulau Pinang : laporan - Seminar Kebangsaan Pendidikan Prasekolah (1981 : Pulau Pinang); Malaysia. Kementerian Pelajaran. Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Pelajaran (Kuala Lumpur : Bahagian Perancang dan Penyelidikan, Kementerian Pelajaran Malaysia, 1981)
44