Tahap kawalan modal kerja bagi syarikat kecil dan sederhana dalam industri elektrik dan elektronik di Johor - 270583 Mohd. Afandi Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000