Implikasi kegawatan ekonomi ke atas pengurusan sumber manusia : kajian kes di industri Automobile Manufacture (M) Sendirian Berhad (AMM) - 457885 Mohd. Hazrul Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000