Tracking and indexing moving object in multitude environment - 241636 Muhd. Khairulzaman Abdul Kadir (Skudai : Universiti Terknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007