Rekabentuk elemen konkrit bertetulang [microfilm] : sejauh mana teori dipraktikkan - Noor Latifah Mohd. Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005