Active steering system based on nonlinear control system - 246300 Ahmad Sadhiqin Mohd. Isira (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007