Ketepatan pemetaan udara menggunakan sistem georujukan langsung - 242324 Mohamad Zamri Mohd. Noh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007