Kesan jermang besi ke atas sifat-sifat bitumen [microfilm] - Fazanina Azlin Amarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004