Penggunaan ortofoto dalam kajian hidrologi untuk kejuruteraan awam [microfilm] - Abdul Naim Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004