Pemikiran politik pembangunan : mencapai wawasan 2020 cara Sarawak (Kuching : Angkatan Zaman Mansang, 2000)
Vol. 1. Koleksi pilihan ucapan ketua menteri (1981 - 1990) - v. 2. Koleksi pilihan ucapan ketua menteri (1991 - 20000).