Masalah pembinaan rumah kos rendah di Negeri Sabah [microfilm] - Jackson Malindai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005