Mengkaji keperluan OSHA (Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994) dalam mencapai sekitaran kerja yang kondusif di kalangan staf FKA [microfilm] - Mohd. Saiful Mahdzir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005