Kajian kemungkinan perlaksanaan kaedah bina dan jual di dalam transaksi pembelian rumah di Malaysia - 243337 Kamaruddin Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007