Permodelan sedimen di Sungai Semenyih menggunakan perisian WASP5 [microfilm] - Jamal Abdul Nasir Baharuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005