Sistem penilaian prestasi kakitangan di Lembaga Tabung Haji (cawangan Johor Bahru) - 379763 Fara Md. Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000