Sistem kawalan inventori bekalan di stor bekalan Jabatan Logistik - 379873 Noor Affizan Mahat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000