Kajian pengisi sambungan dan penguncian turapan blok konkrit [microfilm] - Khairul Anwar Husin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001