Potensi pembangunan perbankan maya di kalangan bank perdagangan di Malaysia - 380176 Theo, Chin Teck (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi (Perakaunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000