The study of beam deflection using close range digital photogrammetry - 381116 Luqman Mohamed Makki (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000