Rawatan air pendinginan dengan menggunakan sistem penurasan membran terendam (PMT) - 381507 Mahanon Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000