Kegunaan bahan letupan dalam kerja-kerja kejuruteraan awam - 243357 Mohd. Arifin Abdul Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000